Φιλανθρωπικό Έργο

Κοντά στον συνάνθρωπο

Μπορεί το αντικείμενο μας να πραγματεύεται με τις πιο ευτυχισμένες στιγμές - αναμνήσεις της ζωής μας, όμως στο Δια Χειρός Κυρκιλή δεν έχουμε ξεχάσει και τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες. Εν μέσω κρίσης, σκεφτήκαμε και οργανώσαμε τα δικά μας φιλανθρωπικά bazaar, τα οποία έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη παράδοση τα τελευταία χρόνια. Μέσω μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας, σε απόλυτη συνεργασία με τους αγαπημένους μας πελάτες, προσφέρουμε στήριξη σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες.

Από το 2010 και κάθε χρόνο, έχουμε οργανώσει τα Χριστουγεννιάτικα φιλανθρωπικά bazaar, τα οποία έχουν δεχτεί και επίσημη αναγνώριση και ευχαρίστηση από τους εκάστοτεοργανισμούς που στηρίξαμε. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είστε και εσείς μαζί μας.

Διά χειρός Κυρκιλή

Ελάτε να βρούμε μαζί το ιδανικό για το γάμο σας, την βάπτισή σας και το στολισμό της δεξίωσης σας, σε συνδιασμό με το άλλο μας κατάστημα στην Υψηλάντου 21 Νεα Ελβετία με πολύ μεγάλη ποικιλία από μπομπονιέρες, στέφανα, ποτήρια, καράφες και όλα τα αξεσουάρ Γάμου και Βάπτισης στις  καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Άμεση Επικοινωνία

Το Ανθοπωλείο Διά χείρός
Χηλής 8, Καλαμαριά
55132 Θεσσαλονίκη
2310.481.560
facebook: "Το Ανθοπωλείο"

Το Κεντρικό Διά χειρός
Υψηλάντου 21, Νέα Ελβετία
54248 Θεσσαλονίκη
2310.328.505
facebook: Μπομπονιέρες

Πως θα Έρθετε...

Εισάγετε την οδό σας και την πόλη σας και πατήστε "δείτε την διαδρομή" για να δείτε πως θα έρθετε σε εμάς...

(προσοχή!!! τα ονόματα οδού και πόλης χωρίζονται με κόμμα)